Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/01/2022 03:43:56

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Avança el pla per generar noves bosses d'aparcament a Sant Feliu, per compensar la pèrdua de places derivades de les obres del soterrament

30/11/2021
Lectures: 1336
Avança el pla per generar noves bosses d'aparcament a Sant Feliu, per compensar la pèrdua de places derivades de les obres del soterrament

S'inicia l'habilitació d'una nova bossa d'aparcament a la riera Pahissa, que comptarà amb 50 noves places per a vehicles. Aquestes se sumaran a les més de 130 generades a Reverend Martí i Duran, les 125 de l'àmbit de la Hoestch, i la cinquantena de noves places del carrer d'Armenteres. En total, 470 noves places generades en els darrers 2 anys.

A causa de les obres del soterrament i especialment de la recent implantació de les tanques d'obra, s'estan produint afectacions a les places d'aparcament de la zona propera a les vies. Davant d'aquesta previsió, l'Ajuntament ja treballa des de fa mesos en la creació de noves bosses d'aparcament per compensar l'impacte d'aquesta pèrdua de places.

Així, el proper dijous 2 de desembre s'inicien les tasques de pintura i senyalització d'una nova zona d'aparcament, amb 50 noves places ubicades a Riera Pahissa i al carrer de Josep Tarradellas. La durada dels treballs de senyalització serà de dos dies.

Afectacions en la circulació de vehicles i la ubicació de contenidors

Amb la creació d'aquests nous aparcaments, el carrer de Josep Tarradellas tindrà un únic carril de circulació en sentit Sant Joan Despí. També s'eliminarà el carril de circulació sentit Molins de Rei entre el carrer de Josep Tarradellas i l'avinguda del Sol.

Gairebé 500 places d'aparcament generades ens els darrers 2 anys

Ja al juny de l'any passat es va iniciar l'actuació perquè el carrer de Reverend Martí i Duran passés a tenir un únic sentit de circulació de sortida en direcció cap al carrer d'El Pla. Una altra intervenció emmarcada dins del nou model de mobilitat de Sant Feliu, amb l'objectiu de generar més aparcament de vehicles en calçada i de facilitar una sortida més àgil del municipi durant les obres del soterrament.

Aquesta ampliació de l'espai destinat a l'estacionament, que va sumar més de 130 noves places d'aparcament, va ser especialment pensada per donar resposta a la futura afectació de les obres a les places d'estacionament del centre de la ciutat.

Aquestes adequacions amb l'objectiu de generar noves bosses d'aparcament, s'han anat estenent per Sant Feliu. També al barri Roses Castellbell, en l'àmbit de l'antic sector Hoestch, on s'han creat 125 noves places d'aparcament, així com a la sortida del municipi pel carrer d'Armenteres, on s'han generat 36 noves places per a cotxes, 10 per a motocicletes i 8 per a bicicletes.

La voluntat de l'Ajuntament és anar desenvolupant aquest pla per a la creació de noves places d'aparcament, que actualment ja n'ha generat més de 450.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior