Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/05/2021 00:19:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

La Policia Local ha aixecat 40 actes d'infracció al març per incompliment de les restriccions sanitàries

09/04/2021
Lectures: 616
La Policia Local ha aixecat 40 actes d'infracció al març per incompliment de les restriccions sanitàries

Durant el passat mes de març, la Policia Local de Sant Feliu de Llobregat va realitzar 80 identificacions i va obrir 40 actes d'infracció per incompliment de les restriccions sanitàries contra la Covid-19.

Els motius de les denúncies interposades en el control de vianants i vehicles estan relacionades amb no respectar el confinament, amb saltar-se el toc de queda o amb no dur mascareta. 

Pel que fa a les actes aixecades als establiments de restauració, s'han degut a l'incompliment de l'horari, a no respectar l'aforament establert o bé la distància entre persones o taules.  

Més de 15.000 identificacions i 500 actes d'infracció des de l'inici de la pandèmia

Des de l'inici de la pandèmia, els efectius de la Policia Local de Sant Feliu han realitzat controls diaris a la via pública, tant a vianants com a vehicles i establiments, per tal de garantir el compliment de les mesures de seguretat i contenció de la Covid-19. Des que es va decretar l'estat d'alarma al març de 2020 i fins al mes de març de 2021, s'han identificat més de 15.000 persones i vehicles a tot el municipi, actuacions de les que s'ha derivat l'aixecament de més de 600 actes d'infracció. 

L'Ajuntament apel·la a la responsabilitat individual de santfeliuencs i santfeliuenques per al compliment de les mesures establertes en cada moment, ja que tenen com a objectiu protegir la salut de totes les persones i avançar en la lluita per minimitzar l'impacte de la Covid-19 al nostre municipi.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior