Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/02/2021 01:44:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Consulta del cens electoral, vot per correu i sol·licitud del vot en Braille per a les eleccions autonòmiques de 14 de febrer

25/12/2020
Lectures: 868
Consulta del cens electoral, vot per correu i sol·licitud del vot en Braille per a les eleccions autonòmiques de 14 de febrer

El 14 de febrer de 2021 se celebraran eleccions al Parlament de Catalunya i els ciutadans i ciutadanes estan cridats a exercir el seu dret a vot per escollir els i les seves representants. Les persones que vulguin exercir aquest dret han d'estar incloses al cens electoral vigent.

A partir de dilluns 28 de desembrei fins al dia 4 de gener, l'Ajuntament de Sant Feliu habilita la possibilitat de consultar en línia i modificar les dades dels ciutadans i ciutadanes, a les que es pot accedir a través de l'enllaç www.santfeliu.cat/consultacens. En aquesta pàgina hom pot informar-se sobre quin és el districte, secció, mesa i col·legi electoral on ha de votar, amb la possibilitat d'enllaçar amb la ubicació del col·legi en GoogleMaps. Es pot accedir escrivint el NIF, la data de naixement i fent clic a 'Comprovar'.

La consulta presencial de les dades del cens electoral també està prevista, i es podrà fer en el mateix període que la telemàtica a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), ubicada a Can Ricart (pl. Lluís Companys, 1) sense necessitat de demanar cita prèvia i tenint presents els horaris d'atenció al públic dels serveis municipals durant les festes.

També s'ha obert el termini per sol·licitar i exercir el dret de vot per correu, des del 22 de desembre i fins al 4 de febrer, per evitar els desplaçaments i el risc de compartir els espais tancats dels locals electorals, i com a mesura per garantir el dret a vot de tots els i les electores davant l'eventualitat de complicacions de salut durant la jornada electoral. La sol·licitud de vot per correu es pot fer, una vegada convocades les eleccions, per via telemàtica a través del web www.correos.es per via telemàtica, amb certificat electrònic reconegut (DNIe, idCat, etc), o presencialment a qualsevol oficina de Correos.

D'altra banda, les persones electores amb discapacitat visual poden sol·licitar rebre les butlletes electorals a casa a través del telèfon 012. Es garanteix així que les persones votants amb discapacitat visual també podran votar sense sortir de casa, com també té opció la resta de la població.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior