Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2020 06:23:30

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

27/10/2020
Lectures: 474
El ple d'octubre porta a aprovació diferents propostes de promoció econòmica i de suport als sectors de la restauració i el comerç

El proper dijous 29 d'octubre, a partir de les 18 h, tindrà lloc el ple ordinari del mes d'octubre en sessió telemàtica. L'ordre del dia inclou un total de 30 punts, amb 5 mocions.

En l'apartat de mocions d'àmbit local, l'Alcaldia portarà a aprovació una moció d'adhesió al Manifest de l'1 d'octubre, Dia Internacional de les Persones Grans. Els grups municipals Sant Feliu en Comú Podem i ERC-AM presentaran una moció sobre l'aprovació d'un Pla extraordinari de suport al sector de la restauració. Per la seva banda, el grup municipal del PSC proposarà un text per reclamar ajudes al Govern de la Generalitat a fons perdut per als sectors de la restauració i el comerç del municipi. El mateix grup municipal socialista, des de la Plataforma Stop Monstre Comercial, presentarà una moció contra la construcció d'un macrocentre comercial en ple nucli urbà. Finalment, el grup municipal Tots Som Sant Feliu proposarà una moció d'àmbit general d'adhesió al Manifest municipalista de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem, que inhabilita el president de la Generalitat, Quim Torra.

En la línia de donar suport als sectors i a les persones més desafavorides per les conseqüències de la crisi sanitària de la Covid-19, es proposarà al Ple aprovar l'ampliació de crèdit de la Convocatòria 2020 de subvencions a persones en situació d'atur que s'estableixin com a autònomes, per a la posada en marxa d'una activitat econòmica al municipi de Sant Feliu.

En l'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals es portarà a aprovació inicial l'Ordenança Reguladora de la venda no sedentària al Mercat de Marxants del carrer de Sant Josep i també la denegació de l'ampliació de la durada de la concessió de domini públic d'un terreny de 8.000 m2 al polígon industrial El Pla, amb ús de bar, restaurant, discoteca i pàdel. En el mateix àmbit, es proposarà transferir aportacions corresponents a l'exercici 2020 a l'Associació INNOBAIX, a l'Associació Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona, i al Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Així mateix, es portarà a aprovació inicial el Plec de condicions reguladores de l'adscripció a favor del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola de l'ús i gestió de la finca municipal de La Salut.

En l'Àrea de Drets de Ciutadania i Polítiques Socials, es proposarà atorgar subvencions per al 2020 a les entitats Salut Mental Baix Llobregat, Fundació Nou Xamfrà, Associació pro Discapacitats de Sant Feliu de Llobregat (ASPRODIS), i Peña Recreativa Sant Feliu de Llobregat. També es portarà a aprovació la modificació del conveni establert amb Càritas Diocesana de Sant Feliu per a la incorporació del producte fresc i d'higiene personal, mitjançant la "targeta moneder". A més, es presentarà la modificació de les bases i la convocatòria del Premi Poesia Martí Dot 2021 i es proposarà ampliar el termini a l'entitat Club Natació Sant Feliu per a la presentació de la justificació corresponent a la subvenció atorgada l'any 2019 relacionada amb el Pla de Viabilitat del Complex Municipal de Piscines.

Finalment, en l'Àrea de Territori, Sostenibilitat i Activitat Econòmica, es preveu concedir subvencions per a l'any 2020 per al projecte de manteniment d'un hort en l'àmbit de l'escola Mestral, per al projecte Agenda 21 escolar a l'AMPA Col·legi Bon Salvador i per al projecte Amics de la Natura 2020.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior