Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/11/2020 11:16:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

21/10/2020
Lectures: 567
L'Ajuntament es coordina amb l'Observatori contra l'LGTBI-fòbia a Catalunya davant d'una agressió a Sant Feliu

Davant l'agressió denunciada per dos estudiants del col·lectiu LGTBI de Sant Feliu, l'Ajuntament expressa la seva condemna cap a qualsevol tipus de violència, però especialment contra qualsevol crim motivat per l'odi, no només pel seu caràcter violent i intimidatori, sinó perquè atempta contra la llibertat de les persones al tenir un origen tan execrable com la voluntat de discriminar i d'assenyalar a qui es considera "diferent".

L'Alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz, ha afirmat que "la nostra és una ciutat pacífica, oberta i acollidora, on la seva ciutadania ha de poder expressar-se lliurement i desenvolupar amb totes les garanties els seus drets. El dret a estimar a qui vulguis, a ser qui vulguis. Llibertat que ningú ha de poder coartar i menys de la forma més extrema, com és mitjançant la violència. I quan aquesta s'exerceix cal afrontar-la per a que no quedi impune i, sobretot, per a que no es torni a repetir. No podem mirar cap a una altra banda". 

L'Ajuntament s'ha posat en contacte i a disposició de les víctimes de l'agressió que es va produir dimarts passat -de la que encara s'estan esclarint els fets per part de les autoritats competents- per expressar tot el suport del consistori a les víctimes i a les seves famílies i amistats en aquest dur tràngol, i per transmetre tota la confiança de la institució en l'Observatori contra l'LGTBI-fòbia a Catalunya i en els Mossos d'Esquadra. 

Així mateix, el consistori ha estat en contacte amb la direcció del centre on estudien els dos joves per tal de poder coordinar de manera conjunta les futures accions a emprendre, i demà mateix es produirà una reunió per acordar-les i calendaritzar-les. 

L'Ajuntament també s'ha coordinat amb l'Observatori contra l'LGTBI-fòbia i ha adquirit el ferm compromís de reforçar totes les eines i recursos específics a l'abast dels centres educatius, per tal de promoure la conscienciació i la prevenció de l'assetjament a persones LGTBI dins de tota la comunitat educativa de Sant Feliu.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior