Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/11/2020 11:02:47

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

22/10/2020
Lectures: 654
El Centre Cívic Mas Lluí acollirà un espai per a la realització de proves PCR

L'Ajuntament de Sant Feliu ha cedit al Departament de Salut de la Generalitat un espai al Centre Cívic Mas Lluí (carrer d'Estelí, 10-12) per a la realització de proves PCR a persones que hagin tingut contacte estret amb casos positius de Covid-19, que entrarà en funcionament el divendres 23 d'octubre amb l'objectiu d'alliberar els centres d'atenció primària dels casos de coronavirus i alhora de minimitzar riscos.

Durant els dies previs a l'inici d'aquesta campanya, per part de l'Ajuntament s'han habilitat al centre els diversos punts d'atenció al públic, de gestió administrativa i d'anàlisi que ocuparan un equip de tres professionals de la sanitat i tres persones administratives. També s'ha treballat per garantir que l'accés i la sortida de l'espai, que es farà per la plaça Dicià, es realitzin per emplaçaments diferents. 

En aquest sentit, cal recordar que des del 20 d'octubre i fins a nova data, i com a nova mesura del Govern per a la contenció del brot epidèmic, les activitats presencials adreçades a persones adultes dels Centres Cívics han quedat ajornades. Tanmateix, des de l'Ajuntament s'han previst itineraris i espais perfectament delimitats per als diferents col·lectius que poden conviure en aquest equipament amb l'objectiu d'evitar l'aglomeració i el creuament de persones.   

Citació només per prescripció sanitària

Les proves PCR a realitzar en aquest equipament municipal es faran únicament a persones citades prèviament per l'Institut Català de la Salut, i ningú pot adreçar-se directament i sense cita prèvia a aquest espai per fer-se les proves.

Des del Departament de Salut es recorda a la ciutadania que, en cas de tenir símptomes compatibles amb la Covid-19, cal contactar amb el centre d'atenció primària de referència, trucar al telèfon 061 -que és gratuït- o bé fer una consulta a través de La Meva Salut.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior