Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/03/2024 02:29:41

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Talls de circulació a la rambla Marquesa de Castellbell divendres 27 d'octubre

26/10/2023
Lectures: 3165
Talls de circulació a la rambla Marquesa de Castellbell divendres 27 d'octubre

Durant el matí de divendres 27 d'octubre es portaran a terme una sèrie de tasques de senyalització horitzontal i vertical en l'àmbit de la rambla de Marquesa de Castellbell, que comportaran les següents afectacions a la mobilitat:

  • De 9.15 a 10 h, es tallarà al trànsit en el sentit de baixada de la rambla Marquesa de Castellbell, en el tram situat entre la carretera de la Sànson i la riera de la Salut (a l'alçada del cementiri municipal).
  • De 10 a 10.45 h, es tallarà al trànsit el sentit de pujada de la rambla Marquesa de Castellbell, en el tram situat entre la carretera de la Sànson i la riera de la Salut (a l'alçada del cementiri municipal). Per garantir el pas de les línies de bus SF1 i L51, durant aquesta afectació s'habilitarà el sentit contrari de circulació, mantenint el tall del sentit de baixada.
  • D'11.30 a 14.30 h, es tallarà al trànsit el tram de la rambla Marquesa de Castellbell situat entre els carrers de Santiago Rusiñol i Girona. Els vehicles hauran de desviar-se pel carrer de Josep Ricart. També durant aquesta franja horària es procedirà a gestionar el trànsit altern en la cruïlla de la rambla amb la riera de la Salut, amb personal provist d'elements de senyalètica, per garantir la instal·lació de diversos elements a la via pública.

Pel que fa al trànsport públic, es veuran afectades la línea de bus urbà SF2, i interurbà L51. Concretament:

  • SF2: Es desviarà puntualment el tram que circula per la rambla Marquesa de Castellbell i el carrer de Joan Fuster, així com les tres parades existents en aquest recorregut. El nou itinerari provisional inclourà el pas per la carretera de la Sànson, el carrer de Teixidores i la riera de la Salut. 
  • L51: Es desviarà puntualment el tram que circula per la rambla Marquesa de Castellbell i els carrers de Girona i Marquès de Monistrol, així com les quatre parades existents en aquest recorregut. El nou itinerari provisional inclourà el pas pels carrers de General Manso i de Clementina Arderiu, fins reprendre el recorregut habitual. 

Fomentant un transport més sostenible

Les tasques de senyalització horitzontal i vertical en l'àmbit de rambla de Marquesa de Castellbell están vinculades al contracte d'implantació d'itineraris pedalables, que culminarà amb la implantació d'un carril bici d'aproximadament 1.200 metres, i que anirà des de la carretera de la Sànson fins a l'avinguda de Montejurra. Aquestes obres s'emmarquen en el conjunt d'accions subvencionades en el marc del fons europeu Next Generation, que tenen com a objectiu, entre d'altres, "fomentar un canvi modal en entorns urbans i metropolitans cap a un transport més sostenible, prioritzant el transport públic col·lectiu i la mobilitat activa". El nou itinerari permetrà donar continuïtat a altres actuacions urbanes ja executades anteriorment i/o previstes, que completen la implantació d'una xarxa principal pedalable per a bicicletes i altres vehicles de mobilitat personal, tant a nivell urbà com metropolità.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior