Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/08/2022 22:55:54

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Afectacions puntuals al pont elevat del pas a nivell

30/05/2022
Lectures: 1480
Afectacions puntuals al pont elevat del pas a nivell

Les obres del soterrament de les vies del ferrocarril segueixen avançant amb l'adequació del pont elevat situat al costat del pas a nivell prevista per als propers dies. Aquests treballs permetran disposar d'un pas de vianants accessible a ambdós costats de les vies, així com als accessos a qualsevol dels dos edificis de la futura estació provisional que se situarà a la zona del pas a nivell.

Les actuacions previstes corresponen a treballs d'adaptació i pintura de la passera elevada existent. Per aquest motiu, des del proper dimarts 7 de juny i fins el dimecres 15 de juny, ambdós inclosos, ADIF té previst tallar el pas per a vianants en aquest espai. 

Entre els dies 15 i 22 de juny, ambdós inclosos, es donarà continuïtat a aquests treballs en horari nocturn, moment en què no hi ha circulació de trens. Aquestes treballs, que principalment consisteixen en tasques de pintura i d'instal·lació de bastides, no comportaran sorolls per al veïnat de la zona. Dissabte 11 i diumenge de 12 Adif té previst obrir el pas del pont a la ciutadania.

Durant aquest segon període, el pas pel pont que connecta ambdues bandes del carrer de Constitució estarà tancat en horari nocturn fins a la finalització d'aquesta actuació relacionada amb la construcció de l'estació provisional viatgers 100% accessible. La instal·lació substituirà l'estació existent mentre es desenvolupen les obres d'integració, i es preveu que entri en funcionament en l'últim trimestre de 2022.

Les alternatives de pas per creuar les vies del ferrocarril habilitades durant aquest període seran els creuaments pel pas a nivell, tot respectant la senyalització actual i les mesures de seguretat existents, així com el pas inferior del passeig dels Pins.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior