Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/10/2020 20:48:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Via pública: incidències i obres

03/12/2019
Lectures: 1612
Es crearan més de 125 noves places d'aparcament al Barri Roses Castellbell, en l'àmbit de l'antic sector Hoestch

Dins del conjunt d'actuacions a la via pública que acompanyen l'inici de les obres del soterrament, el proper dilluns 9 de desembre es durà a terme una nova intervenció en l'àmbit comprès pel sector Hoestch i el carrer de General Manso. Aquestes actuacions, que afectaran diferents carrers, busquen reduir l'impacte de les obres del soterrament sobre la ciutat, i alhora potenciar la pacificació del trànsit al nucli urbà.

Un dels objectius principals de l'actuació serà el de simplificar la mobilitat rodada. Es facilitarà la sortida i entrada del municipi de forma àgil i es descongestionarà els que podrien esdevenir els punts més sobrecarregats. Amb l'inici de les obres del soterrament de les vies, la rotonda de la plaça del Doctor Behring serà un punt que haurà de suportar un trànsit afegit considerable. És per aquest motiu que s'adaptarà el trànsit d'aquest àmbit Hoestch, fomentant que els vehicles es dirigeixin cap a altres sortides i entrades al municipi.

En aquest sentit, es generarà un nou punt d'accés a la ciutat des de la carretera Reial, a l'alçada de l'hotel Citypark Sant Just, promovent una entrada més àgil als barris de Roses Castellbell i Mas Lluí, sense ser necessari arribar a la rotonda de la plaça del Doctor Behring. L'actuació també potenciarà l'entrada i sortida dels vehicles d'aquests dos barris a través de la nova connexió amb Sant Just al carrer de General Manso.

També es pretén millorar la circulació de vehicles en diverses cruïlles del carrer de General Manso, agilitzant els cicles semafòrics per reduir-ne el temps de parada.

Aquests canvis aniran acompanyats de la creació de nous aparcaments per a vehicles, donant resposta a la propera pèrdua de places derivada de les obres del soterrament. S'incrementarà l'oferta d'estacionament existent en aquest àmbit entre 125 i 130 noves places.

Actuacions a realitzar

Les actuacions que es duran a terme en aquest sector són, d'una banda, l'execució d'una nova rotonda d'accés/sortida a la ciutat, a l'alçada de la riera de Sant Just, dins del terme municipal de Sant Feliu. També és crearà un cordó d'aparcament en els carrers de Maria Noguera, de la República, de Sant Jaume i de General Manso (entre els carrers de Carles Buïgas i de Frederica Montseny). D'altra banda, es canviarà de sentit únic a doble sentit de circulació en el carrer de Frederica Montseny, en el tram comprès entre el carrer de les Roses i el carrer del Marquès de Monistrol. Això comportarà el trasllat de la parada de Bus existent al carrer de Frederica Montseny, en el tram entre el carrer Roses i Marquès de Monistrol, al tram entre el carrer de Marquès de Monistrol i el carrer de Joan Batlle.

Modificació en la parada de la línia del SF1

S'implantarà una nova parada d'autobusos al carrer de Frederica Montseny, en la confluència amb Marqués de Monistrol, que donarà servei a les línies SF1, SF3 i E30. Aquesta parada substituirà l'actual parada situada al mateix carrer a l'alçada del Parc d'Europa. Aquesta modificació entrarà en funcionament a partir del dilluns 23 de desembre de 2019.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar