Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/04/2024 21:57:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Dotze mesos del Programa Treball i Formació

14/02/2024
Lectures: 498
Dotze mesos del Programa Treball i Formació

Dotze mesos per conèixer el treball municipal i donar un impuls a la teva carrera. Aquest dimecres, el regidor d'Espais d'Activitat Econòmica, Indústria, Llicències i Ocupació, Juan Francisco López, ha conduït l'acte de cloenda dels contractes de les quatre dones que durant l'últim any han estat treballant a l'Ajuntament mitjançant el programa Treball i Formació. Agraïdes i orgulloses de la feina feta, les quatre beneficiàries del programa han dit adeu ("o fins aviat, mai se sap", explicava López) al treball municipal. 

Se'ls acabava el contracte que havien firmat amb el Consistori, pel que han estat lligades durant un any fent tasques administratives, d'informació a la ciutadania i atenció telefònica als equipaments municipals de Can Ricart, l'Escola de persones adultes i al departament de Medi Ambient, aquest últim gràcies a l'Agència de Residus de Catalunya; "una feina que més enllà del sou us ha d'haver servit per guanyar confiança personal i professional, i per fer-vos sentir orgulloses d'haver treballat pel vostre veïnat", comentava López.

Durant tota la seva vinculació amb l'Ajuntament, les beneficiàries han comptat amb seguiment per part de tècnics de l'Ajuntament per millorar la seva ocupabilitat, objectiu del programa Treball i Formació. Subvencionat pel SOC - Servei Públic d'Ocupació de Catalunya -, Treball i Formació permet la inclusió laboral de persones en situació de desocupació, oferint-los una experiència laboral en un entorn real de treball per vigència d'un any. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior