Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/04/2024 21:45:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

S'inicien els programes Orienta i Suport a l'Ocupació Juvenil

09/02/2024
Lectures: 674
S'inicien els programes Orienta i Suport a l'Ocupació Juvenil

Promoció Econòmica de Sant Feliu de Llobregat ha iniciat aquest any els programes Orienta i Suport a l'Ocupació Juvenil. Dirigits a diferents col·lectius, ambdós volen acompanyar els i les participants en la seva orientació i millora professional, i formen part dels serveis d'orientació laboral existents al Centre Can Maginàs, coordinats  pel Servei Local d'Ocupació dins l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Promoció de Ciutat.

El programa Suport a l'Ocupació Juvenil va dirigit a joves d'entre 16 i 29 anys i neix amb l'objectiu de promoure i mantenir la seva continuïtat formativa, així com per acompanyar-los/les en el trànsit cap al mercat laboral. L'actuació d'orientació es concreta després d'una entrevista i es pot desenvolupar mitjançant sessions informatives, participació en fires i salons especialitzats -tant de l'àmbit de la formació com de l'àmbit laboral- o mitjançant xerrades i accions de difusió.

El programa, dirigit a joves inscrits a Garantia Juvenil (no estar treballant ni estudiant el dia d'abans de l'inici del programa), està promogut i impulsat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançat per FSE Plus de Catalunya 2021-2027.

Per la seva banda, Orienta és un servei personalitzat d'orientació professional i d'acompanyament a la inserció promogut i impulsat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE). 

Adreçat a persones demandants d'ocupació en situació d'atur i persones treballadores en situació de precarietat laboral inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb demanda activa, Orienta ofereix acompanyament en la definició de l'objectiu professional, en el procés de recerca de feina, en la tria d'ofertes i portals adients al perfil, en saber ressaltar punts forts en una entrevista i en conèixer les empreses existents al territori.

Per a més informació d'ambdós projectes, adreça't al Centre Can Maginàs demanant cita prèvia al 936850783 o enviant un mail a slo@santfeliu.cat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior