Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/03/2024 03:21:40

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Els Plans d'Ocupació inauguren Treball als Barris 2024

22/11/2023
Lectures: 626
Els Plans d'Ocupació inauguren Treball als Barris 2024

Per setzè any consecutiu, l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, a través del seu departament de Promoció Econòmica, engega el programa Treball als Barris, enfocat a millorar a través de contractacions i formacions de caràcter gratuït la integració laboral dels veïns i veïnes en aquest cas dels barris de Can Calders i La Salut. 

Durant tot 2024, Treball als Barris desplegarà dispositius de suport a la inserció sociolaboral i un ventall de formacions professionals per millorar les competències del veïnat, encetant primerament els Plans d'Ocupació. En aquesta nova temporada, aquests beneficiaran fins a 14 persones, amb perfils d'auxiliar administratiu/iva (5), oficial de 1a de paleta (2), oficial de 1a de pintor/a (1) i peó/ona (6). 

Per poder ser contractat, així com per poder participar en qualsevol formació de Treball als Barris, és requisit estar empadronat en els barris de Can Calders i La Salut, no cobrar Prestació Contributiva i estar inscrit/a com a demandant d'ocupació al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, qui s'encarregarà de la selecció.

Les contractacions començaran a finals de gener de 2024, encara que el procés de selecció ja està obert.

Treball als Barris

El projecte Treball als Barris, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya - SOC, la Generalitat de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal - SEPE, dona suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social en el disseny de projectes integrats que responguin a l'objectiu d'intervenir sobre persones en situacions d'atur, especialment aquelles que conformen els col·lectius prioritaris d'actuació d'acord amb les especificitats de cada territori objecte d'actuació.

La finalitat, empoderar-les perquè puguin adquirir experiència professional i millorar la seva ocupabilitat futura, realitzant amb aquest programa obres i serveis de caràcter general i temporal.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior