Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/08/2022 22:51:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Obert el termini per sol·licitar ajuts per a les persones emprenedores, per fomentar l'ocupació i per a les activitats més afectades per les restriccions

02/06/2021
Lectures: 2763
Obert el termini per sol·licitar ajuts per a les persones emprenedores, per fomentar l'ocupació i per a les activitats més afectades per les restriccions

Obert el termini de la convocatòria 2021 perquè les persones en situació d'atur que s'estableixin com a autònomes, les empreses locals que contractin persones aturades de la ciutat i les persones autònomes titulars de les activitats econòmiques més afectades per les restriccions per fer front a la Covid-19, puguin sol·licitar ajudes econòmiques per al foment de les seves activitats. Amb aquestes subvencions, l'Ajuntament contribueix a reduir el nombre de persones aturades de la ciutat i millorar la competitivitat del teixit econòmic local.

Ajuts a les empreses que contractin persones en situació d'atur

Adreçat a microempreses i pimes locals de menys de 50 treballadors que contractin persones en situació d'atur de la ciutat.

L'import màxim de la subvenció serà 4.000 euros per contracte indefinit. Aquesta quantitat s'incrementarà en 1.000 euros en el cas que la persona contractada sigui dona, jove menor de 30 anys, persona major de 45 anys, discapacitat o aturat llarga durada.

Només podran ser subvencionats els contractes celebrats des de l'1 de gener de 2021.  

Ajuts a les persones emprenedores que s'estableixin com autònomes

L'objecte d'aquest ajut és incentivar l'emprenedoria de les persones de Sant Feliu de Llobregat o d'altres municipis que es constitueixen en persones treballadores autònomes per desenvolupar una activitat empresarial o professional a Sant Feliu de Llobregat. 

L'ajut màxim que s'atorgarà serà de 2.000 euros per a cada persona emprenedora que s'hagi donat d'alta com a autònoma a partir del 16 de novembre de 2020.

Ajuts a les activitats que han tingut més restriccions per fer front a la Covid-19

L'objecte d'aquest ajut és afavorir les persones autònomes que han vist més restringida la seva activitat com a conseqüència de les mesures de contenció de la pandèmia durant aquest primer semestre del 2021. 

S'ofereixen ajuts econòmics d'entre 2.500 i 1.000 euros a les activitats dedicades a l'oci nocturn, la restauració i a l'activitat física en locals interiors.

Sol·licituds

El període de presentació de les sol·licituds, tant per part de les persones emprenedores com per part de les empreses, finalitza el 14 de novembre de 2021 o fins que s'exhaureixi el crèdit disponible.

En el cas de les subvencions a les activitats que, en motiu de les restriccions per fer front a la Covid-19 han vist més restringida la seva activitat, el període per sol·licitar les subvencions finalitza l'11 de juliol.

Cal fer un tràmit en línia a través del web de l'Ajuntament:

Consulteu els documents amb les bases reguladores de les ajudes:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior