Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Obert el periode de preinscripció del PFI-PTT Sant Feliu

S'obre el període de preinscripció del Programa PFI-PTT de Sant Feliu de LLobregat, amb les especialitats d'Auxiliar de fabricació mecànica, ajust i soldadura, Auxiliar d'hoteleria, cuina i serveis de restauració i Auxiliar de comerç i atenció al públic. Per a més informació, podeu assistir a la sessió informativa, que tindrà lloc el proper dilluns 22 d'abril a les 17h al centre Can Maginàs (Carrer Hospitalet, 25. Sant Feliu de Llobregat).

Inscripcions obertes per la Fira dins el marc de les Festes de Primavera

Una nova edició de la Fira, dins el marc de les Festes de Primavera, tindrà lloc a Sant Feliu de Llobregat els dies 10, 11 i 12 de maig de 2024.

Si estàs interessat a participar consulta la informació en aquest espai.

Seminari "Edició de vídeo per a xarxes socials amb aplicacions mòbils i programes gratuïts d'ordinador"

Els propers 8 i 15 abril es realitzarà el seminari formatiu "Edició de vídeo per a xarxes socials amb aplicacions mòbils i programes gratuïts d'ordinador"  adreçat a persones emprenedores i empreses, que vulguin aprendre a crear el seus propis vídeos d'empresa.

Obert el tràmit per optar a una parada de Sant Jordi

Fins al 8 d'abril es poden presentar les sol·licituds d'autorització per a la venda de roses, llibres o artesania a la via pública per la diada de Sant Jordi.

Cursos per a la recerca de feina ABR-JUL 2024

El Servei Local d'Ocupació presenta la graella de cursos per a la recerca de feina pels mesos d'abril, maig, juny i juliol, pensats per a aprofundir en matèries concretes i adreçats a donar suport en la recerca de feina.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera