Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/04/2019 06:53:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  Accedir al canal RSS de Actualitat
  Seminari: "Itinerari Gestió econòmica: 2-Gestió economicofinancera"

  Saps com portar el compte de resultats de l'empresa? O el Pla de tresoreria? Quin marge aplicar? Els propers dies 9 i 17 de maig es realitza el segon seminari de l'Itinerari de Gestió econòmica "Gestió economicofinancera", adreçat a persones emprenedores i empresaris/àries. L'itinerari contempla una borsa d'hores d'assessorament individualitzat per aquells participants interessats en aplicar els coneixements adquirits en al formació al seu projecte empresarial.

  Seminari: "La protecció de dades en l'àmbit de l'empresa"

  Saps què són les dades personals i com les ha de tractar l'empresa? Coneixes les implicacions legals que comporta disposar de dades de caràcter personal? El proper dia 8 de maig es realitzarà el Seminari "La protecció de dades en l'àmbit de l'empresa", adreçat a persones emprenedores i empresaris/àries interessats en resoldre dubtes en aquest àmbit.

  Seminari "Itinerari Gestió econòmica: 1-Comptabilitat analítica de costos"

  Tens un projecte empresarial o la teva activitat econòmica ja està en marxa i vols saber més sobre la gestió econòmica del teu negoci? Iniciem l'Itinerari formatiu en aquest àmbit amb 3 seminaris i una borsa d'hores d'assessorament individual. El  2 de maig, el 1r. Seminari "Comptabilitat analítica de costos".

  La Junta de govern aprova la contractació de tretze persones en tres nous plans d'ocupació

  L'1 d'abril s'han iniciat tres nous plans d'ocupació que donaran feina a tretze persones que fins ara es trobaven en situació d'atur a la nostra ciutat.

  Coneix el comerç de la teva ciutat!! Mas Lluí

  DeBotigues va tornar a visitar la setmana passada comerços del barri de Mas Lluí per donar a conèixer als nens, nenes i joves de Sant Feliu les botigues i els comerciants del barri. 

  PrimeraRetrocés ràpidAnterior
  123456789
  SegüentAvanç ràpidDarrera