Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/03/2023 13:16:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Cursos per a la recerca de feina abril - juliol 2023

Promoció Econòmica presenta la nova graella de formació per a la recerca de feina per al segon trimestre de 2023, amb més cursos sobre motivació, coaching, intel·ligència emocional i tècniques de selecció.

Blocs formatius del programa TTT

Cursos de Canva, TikTok, Creació de pàgines web o de Woocomerce. És part del plantell de cursos del programa TTT, que volen reforçar les competències digitals de les empreses de la cadena de valor de la Salut. 

Nou curs de Canva dins del Programa Treball, Talent i Tecnologia

L'eina gratuïta de disseny més emprada actualment torna a centrar les formacions del Programa Treball, Talent i Tecnologia. Aquesta es realitzarà dimarts, 28 de març, de 14.30 a 16.30h en format virtual.

Mentoring per dones emprenedores: Coneixes a les Dones Emprenedores?

El projecte "Mentoring per dones emprenedores" (2022-2023) compta amb la participació de 5 dones que han posat en marxa nous projectes de negoci a la ciutat i que reben acompanyament de mentores consolidades. Coneguem-les!

Taula Rodona Dones Referents: Trobada d'empresàries i emprenedores de Sant Feliu

Dijous, 9 de març, en el marc del Dia Internacional de les Dones, va tenir lloc la "Taula Rodona de Dones Referents", una trobada de dones emprenedores i empresàries que van parlar de lideratge i reptes laborals. 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior