Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/10/2021 17:54:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Sessions informatives per a la nova edició de la formació ocupacional de la branca administrativa i sociosanitària

Del 15 al 18 de novembre tindran lloc les sessions informatives per als cursos de formació ocupacional de la branca administrativa i sociosanitària, que s'iniciaran a partir del mes de gener de 2022.

Gran flexibilització de les mesures de contenció de la Covid-19

A partir del 15 d'octubre, la restauració i gran part d'activitats culturals reprenen el 100% d'aforament tant en interior com en exterior. S'amplien els aforaments d'altres sectors, tot i que la mascareta continuarà sent obligatòria als interiors. 

Actualització 21/10/2021: A partir de divendres 22 de novembre, s'amplien els aforaments als esdeveniments esportius en interiors al 100%. Els locals d'oci nocturn podran omplir-se al 80%, tot mantenint el requisit del certificat Covid-19 o una prova negativa. 

Big Data per als comercials: Com aprendre a gestionar les dades per millorar la venda

És el big data una bona eina per a orientar les vendes? Descobreix com treure profit de la informació sobre els clients, els seus hàbits de consum i l'anàlisi de vendes, amb aquest taller de dues sessions adreçat a persones emprenedores, autònomes, professionals i personal directiu d'empreses o del departament de l'àrea comercial, vendes i màrqueting.

Campanya informativa sobre normativa de Consum per a paradistes del Mercat de Marxants

Els propers dilluns 18 i 25 de novembre tindrà lloc una campanya informativa entre els i les paradistes del Mercat de Marxants sobre la normativa vigent de protecció dels drets de les persones consumidores. La campanya ha estat organitzada conjuntament entre les àrees de Consum i Promoció Econòmica de l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona. 

Formació per a empreses: Analítica de costos de serveis i per comandes

Taller online sobre els costos directes i indirectes, el càlcul de costos de l'elaboració d'un producte o prestació d'un servei i la rendibilitat marginal d'una comanda. Inscripció oberta!

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior