Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
01/03/2024 02:55:48

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Equipaments
De l'A a la Z

Equipaments - De l'A a la Z

Identificació

Biblioteca Montserrat Roig

La Biblioteca Montserrat Roig esdevé un centre de difusió i d'activitats culturals, i també de formació en noves tecnologies. Esdevé un aparador cultural, fomenta el gust per la lectura i facilita l'accés lliure i gratuït a la informació i al coneixement. La remodelació i ampliació de l'edifici de 2017 la converteix en un espai per desenvolupar-hi tot tipus d'inquietuds culturals.

Consulta els horaris

Planta baixa

 • Àrea infantil i Espai família  - Una zona molt més gran, amb racons per a l'estada dels petits lectors, en funció de l'edat.
 • Sala multimèdia - Amb 15 ordinadors, sistema de projecció i impressora 3D.
 • Sala "El temps de les cireres" - Un espai acollidor per fer tallers de diferents disciplines.

Planta 1

 • Recepció i informació.
 • Autonomia en el préstec - Les persones usuàries gestionaran elles mateixes el préstec. Es podrà fer el retorn de documents les 24 h des del caixer exterior de l'edifici.
 • Aquí ve de gust llegir! - Espais més confortables dedicats a la lectura de diaris i revistes, guies i literatura de viatges, així com a imatge i so.

Planta 2

 • Servei Internet i+ - Les persones usuàries disposen d'ordinadors amb connexió a Internet gratuïta durant 20 hores al mes.
 • Nous centres d'interès - S'han habilitat espais temàtics dedicats a la cuina i a l'hort i als productes del Parc Agrari.
 • Sala "L'agulla daurada" - Aquí es faran activitats adreçades als joves. També s'ha habilitat una zona amb publicacions d'interès per a aquest col·lectiu.

Planta 3

 • Llibres a la mida de cadascú - A les plantes 2 i 3 es troba el gruix del fons de la biblioteca, amb obres per satisfer els insteressos i gustos de tothom.

Xarxes socials

Icona per accedir al facebook de la biblioteca en una nova finestra del navegador      Icona per accedir al compte d'Instagram de la biblioteca en una nova finestra del navegador     Icona per accedir al bloc de la Biblioteca en una nova finestra del navegador  

Situació

C. Verge de Montserrat 0003 BX 02 (SANT FELIU DE LLOBREGAT)

Agenda

 • 01/03/2024 10:00-29/03/2024 20:30
  De fulles i poemes.

  "La natura es sobretot admirable en les coses mínimes".
  Sempre he viscut a Sant Feliu, (poc cosmopolita, ja ho sé!). Però gràcies a la meva professió he pogut viatjar pel món de les lletres. Sempre encuriosida per la llengua, la literatura i la natura, "versejo" des de l'adolescència i faig fotos des de no fa tant.

  L'exposició DE FULLES I POEMES forma part del meu treball, Abraçar L'arbre, on provo de concretar l'emoció de la imatge amb paraules, emprant diferents estructures poètiques.
  Carles Riba va dir: A l'extrem de tot pensament hi ha un sospir. Doncs bé, aquí us presento imatge i poesia, un sospir, aspiració i expiració.

  Autoria: Rosa Agulló.
 • 01/03/2024 19:00
  Inauguració d'exposició. La mostra es podrà veure de l'1 al 28 de març a la Joana Raspall.

  Inscripció: Lliure accés.
 • 02/03/2024 10:00-28/03/2024 20:30
  Exposició temporal. La mostra es podrà veure de l'1 al 28 de març a la Joana Raspall.

  Inscripció: Lliure accés.

  A càrrec de: Cercle de Belles Arts.
 • 02/03/2024 12:00
  El conte parla d'un soldat, que després de fer la guerra, arriba a un poble i no hi ha ningú que li doni una mica de menjar i de com ell se'n pesca un recurs per aconseguir poder menjar.

  Conte que va acompanyat de cançons. Tot un homenatge a Xesco Boix.

  A càrrec de: Moi Aznar.
  Inscripció: Lliure accés.
 • 05/03/2024 19:00
  Activitat emmarcada en la celebració del Dia Internacional de les Dones.
  Obrint camins es una tertúlia, moderada per Eva Rosas, en la que diferents professionals exposaran i compartiran les seves experiències i punts de vista entorn a la seva situació com a dones amb responsabilitat en els seus àmbits.

  Es tractarà d'una conversa planera i constructiva amb l'objectiu de visibilitzar les situacions i conflictes derivats d'una cultura i tradició masclista. També parlaran sobre les fites aconseguides i els passos que encara cal donar.

  El diàleg permetrà identificar actituds i situacions que com a societat tenim normalitzades però no tenen cap base ni social, ni econòmica, ni cultural per continuar mantenint-se.

  Participen:
  Francesca Prats: Professora i investigadora. Doctorada en Física per la UPC.
  Vanesa Ribas: Gestora cultural a la Sala Els Pagesos.
  Judit Espert: Presidenta del Fet a Sant Feliu.
  Mireia Ramos: Presidenta del CH St. Llorenç.

  Modera: Eva Rosas.

  Inscripció: Lliure accés.
Veure tots els esdeveniments
Salta a la part superior